atfox solution

atSoccer ohjelmisto kattaa KAIKKI turnauksen järjestämisen osa-alueet.
Toimii reaaliaikaisesti internetissä.
Ohjelmissa nyt myös laaja widget-valikoima.
Tutustu klikkaamalla viereistä kuvaketta.

Ohjelmisto kattaa tiivistetysti listattuna seuraavat osat:

Jos kaikki vaiheet ovat käytössä, niin turnausjärjestäjän ei tarvitse missään vaiheessa mitään muuta, kuin valvoa tilanteen kehittymistä ja etenemistä.

Kaikki vaiheet toimivat joko täysin automaattisesti tai manuaalisesti eli turnausjärjestäjän ohjeiden ja komentojen mukaan. Järjestelmä ei kuitenkaan sido mihinkään pelitapaan tai muuhun sellaiseen! Otteluohjelmien laatiminen ei voisi enää olla helpompaa!

Itse turnauksen aikana ottelutulokset voidaan järjestelmälle iloittaa SMS tekstiviestinä tai selaimelta lomakkeella tai molemmilta samanaikaisesti! Tulokset ja tulostaulukot ovat koko internetissä reaaliaikaisina ja kaikkien selattavissa. Tulosten käsittelemistä varten ei tarvita yhtään ainutta henkilöä koko aikana! Ainoastaan kentillä joku joka lähettää tulokset SMS-tekstiviestinä!

Turnauksen aikana voi eri turnauspaikoilla (majoitustilat. ruokailutilat, kenttäalueet) niin paljon tulosmonitoreita, kuin halutaan. PC ja internetyhteys riittää! Jos tulosmonitoreja on tarpeeksi tai oikeilla paikoilla, niin paperitulosteita ei koko aikana tarvita, mutta niitä voi toki myös käyttää.

SMS-tekstiviesteillä voi kysellä monenlaista tietoa turnauksesta.

Ohjelmistossa on tällä hetkellä sanastot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ohjelmisto toimii omalla palvelimilla. Ulkoasun voi valita monista valmiista malleista tai voi luoda kokonaan oman mallin (theme). Eli turnausjärjestäjän omille sivuille ei tarvitse tehdä kuin linkki turnausohjelmiston sivulle. Sivuston selaaja ei edes välttämättä huomaa siirtyneensä toiselle palvelimelle - turnausohjelmisto on siis ikäänkuin liite perussivutolle.

Kaikki toiminnot voi nyt myös sijoittaa turnausjärjestäjän omille sivuille sijoitetuilla WIDGETeillä. Widget käyttöesimerkkejä löytyy atfox-sivustolta.